Lehti luokkaan

Opettaja voi tilata lehtiä ja sen digisisältöjä opetukseen koska vain lukuvuoden aikana. Tilauksen voi tehdä perusopetukseen, lukioon, ammattioppilaitokseen tai päiväkotiin/esiopetukseen. Jokaiselle oppilaalle voi tilata oman lehden tai esim. yhden/oppilaspari. Koulutilausta ei kuitenkaan ole tarkoitettu aikuisopiskelijoille.

Printtilehden rinnalla tai vaihtoehtona kannattaa opetuksessa hyödyntää myös Aamulehden ja Satakunnan Kansan digisisältöjä: opettajan tunnuksilla käytettävissä ovat kaikki uutiset verkossa (aamulehti.fi tai satakunnankansa.fi) sekä uutissovellus. Digisisällöt ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, uutissovelluksen käyttö vaatii sovelluksen lataamisen mobiililaitteelle. Digitunnukset ovat käytössä maksutta kahden viikon ajan.

Huom! Opetuslehtiä toimitetaan vain maakuntalehden omalle jakelualueelle. Tilausten käsittelyaika on 2-3 työpäivää.

Tilaa Aamulehti luokkaan

Tilaa Satakunnan Kansa luokkaan