Lehti luokkaan

Opettaja voi tilata lehtiä ja sen digisisältöjä opetukseen koska vain lukuvuoden aikana. Tilauksen voi tehdä perusopetukseen, lukioon, ammattioppilaitokseen tai päiväkotiin/esiopetukseen. Jokaiselle oppilaalle voi tilata oman lehden tai esim. yhden/oppilaspari. Koulutilausta ei kuitenkaan ole tarkoitettu aikuisopiskelijoille.

Printtilehden rinnalla tai vaihtoehtona kannattaa opetuksessa hyödyntää myös Aamulehden ja Satakunnan Kansan digisisältöjä: opettajan tunnuksilla käytettävissä ovat kaikki uutiset verkossa (aamulehti.fi tai satakunnankansa.fi) sekä uutissovellus. Digisisällöt ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, uutissovelluksen käyttö vaatii sovelluksen lataamisen mobiililaitteelle. Digitunnukset ovat käytössä maksutta kahden viikon ajan.

 

Huom! Opetuslehtiä toimitetaan vain maakuntalehden omalle jakelualueelle. Katso alempaa lehtikohtaiset tilausohjeet. Tilausten käsittelyaika on 2-3 työpäivää.

Aamulehti

Opetuslehdet
Aamulehden voi tilata kuluitta opetuskäyttöön täältä.
Toimitamme opetuslehtiä Pirkanmaan alueelle.

Blancolehdet
Aamulehden blancolehtien avulla oppilaat voivat toteuttaa oman Aamulehden luokassa opettajan avustuksella.
Lehtiä voi tilata maksutta Pirkanmaan alueelle. Lehdet toimitetaan lähimpään postiin. Tee blancolehtitilaus tästä.

Satakunnan Kansa

Opetuslehdet
Satakunnan Kansan voi tilata kuluitta opetuskäyttöön täältä.

Blancolehdet
Satakunnan Kansan blancolehtien avulla oppilaat voivat toteuttaa oman Satakunnan Kansansa luokassa opettajan avustuksella. Tee blancolehtitilaus tästä.

Lehtiä toimitetaan maksutta Satakunnan alueelle.